Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

25 лютого 2014 р.

Вічне слово Кобзаря

25 лютого 2014 року у Кам'янець-Подільській міській центральній бібліотеці імені В.П.Затонського о 14:00 відбувся захід "Вічне слово Кобзаря", присвячений 200-річчю від народження відомого письменника Тараса Григоровича Шевченка, твори якого знає кожен українець. Головою журі була Козак О.В. 

На цьому заході панувала досить приємна атмосфера. Кожен із присутніх мав можливість послухати творчість Шевченка із уст інших людей, а кожен з учасників вкладав всю свою душу, розповідаючи вірші такого видатного письменника. Деякі доповнювали свої розповіді грою на скрипці та на інших музичних інструментах, а деякі навіть співали. 
У конкурсі "Вічне слово Кобзаря" було декілька етапів: перший - найменші діти, другий - від 7 до 14 років, третій - від 14 до 21року, четвертий - від 21 і старше. Учні нашої школи Величко Крістіна та Хованець Крістіна (8-А клас) стали учасниками літературних читань.
Усі, хто знаходився на цьому заході, сиділи з веселими обличчями та із захопленням від поезій Шевченка та їхніх виконань як і дошкільнят так і пенсіонерів. У залі панувала абсолютна тиша, адже кожен був неначе зачарований цим прекрасним звучанням поем. Очі кожного дивилися на виконавця і були дуже зацікавленими та сповненими доброти. Після розповідей кожного учасника судді пішли на нараду, а усі бажаючі пили чай зі смачним печивом. Кожному учаснику було роздано по шоколадці. Та наприкінці нагороджено грамотою. У конкурсі було обрано декілька переможців, які згодом, а точніше 4 березня поїдуть у Хмельницький. Цей захід приніс людям радість, щастя та багато незабутніх спогадів.
Величко Крістіна, юнкор