Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

30 вересня 2014 р.

Похід у театр

   25 вересня учні 8-В, 9-Б класу вирушили до театру, який тимчасово розмістився  у КПДАТУ. Коломийський академічний український театр ім.Озаркевича привіз постановку відомої п’єси М.Старицького «За двома зайцями». Супроводжували учнів класні керівники та вчителі-філологи Бойко І.О., Карпяк О.Ю. та Матковська Т.В.



     Коломийський театр відомий на всю Україну. Першою постановкою театра була вистава «Дівка на виданню або На милування немає силування». Засновник театру Іван Озаркевич перевіз свій театр до Львова і там продемонстрував свою першу п’єсу, яку відвідав сам Іван Франко. Він оцінив старання режисера і сказав, що саме ця подія започаткувала театральний рух в Галичині.

   Постановка п’єси М.Старицького «За двома зайцями» вразила своєю емоційністю та відчуттям реальності. Режисер-постановник Д.Чеборак вивів акторів до залу, залучаючи глядачів до гри у п’єсі. Актори, що грали головні ролі Голохвастова, Проні та Галі, зуміли передати усю гаму почуттів та їх відтінків. А актор Шамлій Юрій (роль Голохвастова) просто ювелірно зіграв свою роль.
Після закінчення вистави учнів переповнювали емоції та позитивні почуття.
Романюк Віра, юнкор