Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

24 вересня 2015 р.

День миру

В нашому світі існує таке свято, як день миру. Його відзначають 21 вересня. На це свято ми думаємо і, можливо, мріємо про мир. Щоби у нас було мирне небо над головою , тиша та хороше життя . Щоби всі люди жили в доброті та злагоді без сварок, бійок та без інших жахливих проблем. У нашій школі для цього свята ми вирізали голубів із паперу, які були передані для загальноміської акції. Голуб, тому що це символ щастя , злагоди та, звісно ж, миру.


Тисячі людей мріють про те, щоб вони були ситими, одягненим, мали де жити і були щасливими, тому що на даний момент у нашій країні кояться жахливі події. Люди втрачають буквально все , що в них було через війну. Їхнє життя перетворюється на казна-що… Вони втрачають житло та близьких людей. Тому люди так сильно мріють про мир. Мир -  це найголовніше, що нам потрібно для щасливого життя. Любіть та поважайте мир. Тому що мир це  святе!

  Наша школа бажає всім людям мирного та щасливого життя. Ми підтримуємо всіх людей, у яких виникають великі проблеми. У школі проводяться акції «Збери кришечки» для виготовлення протезів учасникам АТО та збір канцелярських приладь для учнів в зоні АТО.
«Ми – за мирне небо!
Ми – за тепле сонце!
Ми – за щасливе дитинство!
Ми – за МИР!»

Жутова Валерія, юнкор