Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

22 травня 2014 р.


Форум "Нова генерація лідерів"


       Білий будинок. Четвертий поверх. Сесійна зала міської ради. На місцях, де приймаються найважливіші питання нашого міста із зосередженим виглядом сидять.. учні сьомої школи. Ні, ми не стали депутатами та приймаємо зараз найважливіші питання, ми – учасники форуму «Нова генерація лідерів».
     Зібрання відбулося 20 травня. На ньому побували одні із найголовніших осіб Кам’янця - Подільського заступник міського голови Василь Сукач, представники Управління освіти і науки та учні шкіл, гімназій та ліцеїв.
     Звісно, перед початком форуму, усіма учасниками був виконаний гімн. Ну, як усіма, уже за традицією, лише нашою школою, парою учнів, та представниками управління. Від повного краху ситуацію врятовувала фонограма. Будемо сподіватися, що усі інші (тобто більша половини залу) просто була вражена неймовірним виконанням 7 школи.
     Загалом, учасники розповідали про організації Євросоюзу , які діють у їхніх школах, яких успіхів вони досягли, поділилися із нами своїм досвідом.
     Наостанок, Василь Сукач, заступник міського голови сказав: «Нова генерація лідерів – еліта нашої держави. На сьогодні українська держава завинила перед вами. Тому, що за 20 років незалежності ми не змогли дати вам те ,чого ви насправді заслуговуєте. Кращі сини і дочки України, виїжджають за кордон. Але я вірю, шо ви – зробите нашу країну кращою»
Але, що там казати, звісно, найочікуванішим моментом було нагородження переможців конкурсу шкільної друкованої преси «Юнкор». Обрадував учасників заступник начальника управління освіти і науки Сергій Мельник. Результати були такі:
Гран – прі отримав прес-центр ЗОШ № 10, І місце – у СЗОШ№ 5, НВК № 17, СЗОШ № 14 (молодша група). 2 місце посіли школярі НВК№3, а 3 – ЗОШ № 7, міський ліцей, ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою.
      Найцікавіший та найяскравіший момент чекав усіх попереду. Навпроти Білого Дому усі учасники склали слово «МИР», заспівали Гімн України а згодом, у чисте блакитне небо полетіли синьо- жовті кульки, як доказ того, що тепер усе буде добре…
 Грушанська Діана,юнкор