Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

9 жовтня 2014 р.

День Вчителя

День вчителя - свято, яке нагадує вчителям про важливість їхньої професії, що саме вона випускає в світ майбутніх професорів, майстрів спорту та хороших спеціалістів в різних галузях спеціальностей. І цим варто пишатись. Цього року свято організоване 11 класом та молодшою школою, було дуже захоплюючим, та надихаючим.

Адже кожен з вчителів мав можливість побачити та почути про важливість своєї професії, і не лише в навчальному стилі…. Українські пісні та гармонійна атмосфера порадувала всіх без виключення.


Тому дорогі вчителі, хоч ми і не завжди є слухняними учнями, але ми знаємо що учитель - людина, яка може робити важкі речі легкими. Учитель те подарує нам, що знає й уміє сам.
Тим, хто пізнати добро допоміг, 
Тим, хто відкрив для нас таємниці доріг,
 
Тим, хто нам крила дарує щодня,
 
Тим, хто відкрив нам жагу пізнання
Тим, чия праця важка, непроста,
 
Тим, чиє слово добром пророста,
 
Тим, хто відкрив нам науки світання
Наші святкові і щирі вітання!
Сердечно вітаєм вас з професійним святом – Днем працівників освіти!

Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю.
Щира подяка вам за постійну самопожертву і щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм. Вітаючи зі святом, від щирого серця бажаю кожному з вас міцного здоров’я на довгі літа, щастя, благополуччя, невичерпної наснаги, Божої благодаті у мирі, любові і злагоди та можливості пишатись своїми випусниками!
Посередній  учитель розповідає,
Хороший учитель пояснює,
Кращий учитель демонструє,
Великий учитель надихає

Учитель і учень ростуть разом.
(А. Смоловик)

Назарова Анастасія, юнкор