Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

22 листопада 2014 р.

Подорож у майбутню професію

У кожного з нас настає той час, коли ми мусимо вибрати подальшу дорогу у житті. Безліч варіантів, пропозицій та порад ми чуємо від своїх рідних та друзів, але ми маємо пам’ятати що це має бути лише наш особистий вибір. Допомогти, підказати та направити на вірний шлях учням 9 та 11 класів допоміг наш університет ім. Огієнка .

У навчальному закладі 20 листопада пройшла чудова зустріч із майбутніми випускниками. Учні мали змогу дізнатися більше про його факультети та спеціальності, відвідати краєзнавчий музей історії університету. Згодом усіх нас порадував  концерт, на ньому був виступ КВК, цікаві акробатичні трюки, неймовірні пісні, душевний танок закоханої пари. Пізніше представник центру зайнятості розповів про актуальність певних професій, декани заохочували до навчання, а студенти розповіли історію виникнення навчального закладу та відомих людей, які там навчалися. А наостанок дівчата, які приїхали з конкурсу та зайняли призове місто, подарували нам запальний гопак.
Отже,будемо сподіватися, що ця зустріч остаточно дала зрозуміти майбутнім студентам чого вони хочуть і чекають від свого життя. А поки побажаємо девятикласникам успішну здачу екзаменів, а одинадцятикласникам здати ЗНО на всі 200 балів.

Грушанська Діана, юнкор