Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

8 лютого 2017 р.

Зустріч з казкою “Білі лебеді”

У неділю, 6 лютого учні 2-В класу разом з вчителькою Гриневич Людмилою Анатоліївною та батьками вирушили до смт. Скала-Подільська Тернопільської області помилуватися на лебедів, які осіли на річці Збруч.





«Мій любий лебедю, звідкіля і куди ти летів зимової пори, щоб впасти отут на воду? І якби не людська турбота, хтозна, як склалося б твоє життя на річці та її берегах, бо ще лютують морози, а земля спить під товстим покривом снігу…»
Діти, а також дорослі були захоплені надзвичайною красою цих птахів, дізналися багато цікавого від екскурсовода, але найголовніше – зробили ще одну добру справу: кожен привіз гостинці для пернатих: зернятка пшениці, кукурудзи, дрібну рибу. Юні орнітологи із задоволенням спостерігали, як лебеді вдячно смакували подарунками.


Завершенням нашої подорожі була смачнюча рибна юшка, яку зварили на вогнищі. Всі зігрілися, відпочили, помилували око і потішили свої серця добрим ділом. Задоволені, сповнені вражень ми повернулися додому і тепер закликаємо кожного зробити добру справу, адже для цього треба зовсім небагато – жменька зернят, гарний настрій, дружна компанія і вогник доброти в серці.
Грекул Софія, Гончарук Маргарита, учні 2-В класу