Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

22 лютого 2017 р.

ПАМ’ЯТІ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Як хочеться, щоби у світі
Панувало лише добро.
Щоб кожна пташечка співала
Й приносила усім тепло.
Щоб кожне деревце у лісі
Гойдав легенький вітерець.
А люди, щоб були добріші,
Не зводили все нанівець.
Любов і щастя хай панує
У моїй рідній стороні.
Ніхто і дня хай не змарнує
На гнів, жорстокість і борню.
Віддай хоч часточку любові
Тим, кого щастя обмина.
І станеш ти на мить добрішим,
Достойним вищого звання.
Кравчук Софія



 20 лютого 2017 року учні школи вшанували пам'ять загиблих Героїв Небесної Сотні. На другому поверсі  школи встановлено екран, на якому протягом  робочого дня транслювались події Євромайдану 2013-2014 р.р., трагічні події 19-20 лютого 2014 року.
Також тут було розміщено виставку авторських світлин керівника гуртка "Юні фотонатуралісти" Борчук Валентини Іванівни, на яких зафіксовано події 24-25 лютого 2014 року.
На одному із фото є слова "Ти віддячиш їм, якщо житимеш гідно!"
 Під звуки мелодії «Плине кача …» всі учні та працівники школи торкнулися  пам’яттю  священного вогню – частинки  вічного, віддавши данину тим, хто навічно пішов   від нас, хто заради торжества справедливості жертвував собою. Вони повинні жити в нашій пам’яті!
Ще довго-довго з покоління в покоління будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті своїм дітям спогади про тих, хто залишив життя земне у 2013-2014 рр. Ця подія сколихнула весь світ, не залишила байдужою жодної душі.
В цей день ми всі дійсно зрозуміли, що все змінилося з часів майдану, до дітей прийшло розуміння, всі ми стали дорослішими і зрозуміли, що лише об`єднавшись, ми зможемо пережити усі негаразди.
Шидловська Іванна, юнкор