Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

19 лютого 2015 р.

Переможець у конкурсі “Вчитель року”

  
Цього року Демчинська Марина Володимирівна взяла участь у Конкурсі «Вчитель року» серед вчителів правознавства. На початку грудня вона на міському конкурсі поборолась з п'ятьма учасниками за ПЕРШЕ МІСЦЕ.
" Я дуже хвилювалась перед початком конкурсу, адже це моя перша участь у такому серйозному змаганні", - стверджувала сама Марина Володимирівна, але, не зважаючи на хвилювання та конкуренцію, вона змогла вийти переможцем і повернутись у рідну школу з першим місцем, що зробило вчителя з правознавства більш поважнішою та авторитетнішою.


Після перемоги у Кам'янці-Подільському Марина Володимирівна вже гарантовано була серед учасників у обласному конкурсі, який тривав з 21 січня по 5 лютого.
Обласні змагання, звичайно ж, були важливішими за міські, і, відповідно, вони були складнішими, та й учасників, які могли скласти гідну конкуренцію, було більше, але наша Марина Володимирівна була вже більш впевненою у власних силах та віднеслась до обласного конкурсу з більшим запалом до перемоги.

Обласний конкурс проходив у три етапи та участь у ньому взяло 24 учасники:
1) Самопрезентація та майстер-клас (21 січня)
2) Письмова фахова онлайн контрольна робота (28 січня)
3) Захист освітніх проектів, конкурсний урок та самоаналіз уроку (4-5 лютого)
Після першого дня конкурсних змагань Марина Володимирівна визначила із всіх частину учасників, які є дуже сильними у сфері правознавства, та які можуть скласти сильну конкуренцію.

У другому завданні, у якому потрібно було провести майстер-клас на тему "Світ юридичних професій" Марина Володимирівна неабияк вразила своєю презентацією глядачів та суддів змагань. Як стверджує наш вчитель, вона прикувала до себе увагу та захоплені погляди глядачів, деякі навіть фотографували. Це не дивно, звісно, адже майстер-клас проводив найкращий вчитель з правознавства нашого міста!
Марина Володимирівна доклала безліч зусиль і змогла зайняти друге місце в обласному етапі конкурсу і додати це визначне досягнення до інших перемог.
ВІТАЄМО МАРИНУ ВОЛОДИМИРІВНУ З ЦИМИ ПЕРЕМОГАМИ ТА БАЖАЄМО ІНШИХ ВЕЛИКИХ ДОСЯГНЕНЬ!!!
Мосійчук Дмитро, юнкор