Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

16 лютого 2015 р.

Герой із сьомої школи

Учням ЗОШ № 7 неймовірно пощастило зустрітись з героєм нашої Кам’янеччини Олексієм Анатолійовичем Шинальським, обличчя якого "Укрпошта" надрукувала на серії марок "За честь!За славу!За народ!". Бійця вшанували за безстрашність на полі бою у зоні проведення антитерористичної операції. Сапер з Кам`янця-Подільського отримав позивний "Француз" від бойових побратимів, через те, що військовий вишкіл проходив в інженерній школі Франції. Але своє навчання герой починав саме у нашій рідній сьомій школі, тепер він почесний випускник і приклад для нас усіх.



Зустріч була дуже хвилюючою, адже кожен хотів щось запитати у героя. Олексій Анатолійович  розповідав про неймовірно сильний бойовий дух побратимів, про настрій на лінії фронту, про величезну допомогу волонтерів, про безстрашність та чистість намірів людей, які оберігають спокій нашої неньки. Герой подарував рідній школі марки на пам`ять. Прес-центр нашої школи презентував йому екземпляр шкільної газети зі статтею про нього. Лунали чудові слова вдячності герою від учнів та вчителів. Всі неймовірно пишаються випускником нашої школи. Нам було дуже приємно познайомитись та поспілкуватися з Олексієм Анатолійовичем, дякуємо йому за такий приємний візит. Після зустрічі усі ринули до героя, щоб сфотографуватись та взяти автограф на пам`ять.

Україна повинна знати своїх героїв, адже кожен, хто зараз захищає незалежність та волю своєї країни вартий бути не тільки на марках, а і в історії, адже наші хлопці, наші чоловіки ризикують собою заради нас, заради нашої землі.
Шидловська Іванна, юнкор