Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

28 квітня 2015 р.

День землі

22 квітня відбувся всесвітній День землі. У цей весняний день спонукають людей поводитися із землею більш уважніше та нагадують людям, як важливо не забруднювати планету Земля.
Я вважаю, що цей день є дуже корисним для свідомості усіх людей. У цей день вони замислюються про проблеми довколишнього середовища та роблять якісь висновки для себе.
І завдяки цьому святу учні 1-А класу показали чудову і цікаву виставу, присвячену основним екологічним і соціальним проблемам: браконьєрство, масова вирубка лісів, шкідливі відходи із фабрик і станцій. 


Хоча учні 1-А зовсім ще маленькі діти, але вони добре показали у своєму виступі переживання та емоції, які вони теж змогли проявити до землі. Я думаю, що тоді кожен глядач у залі десь у глибині своєї душі задумався про це. Авжеж, про це необхідно думати, адже ми живемо тут, а псувати і засмічувати рідну Землю – недопустимо .
Зараз існує безліч угрупувань та організацій, ідеєю яких є зберегти планету чистою та заохотити інших до цієї праці. Найвідомішою із усіх організацій є ГРІНПІС. Вона існує з 1971 року та відтоді слідкує за екологією по всьому світу і допомагає усьому світу усвідомити важливість цієї справи.
Безперечно, це обов'язок не тільки цілих організацій, а й кожної людини. Чи замислювались ви, як ви самі можете впливати на світ, який нас оточує?Достатньо просто викидати сміття в смітник, туди, де йому і місце.
Отже, слідкуйте за довкіллям, будьте турботливими і делікатними із ним, заохочуйте інших, і разом ми зможемо зробити нашу планету набагато чистішою та гарнішою!

Мосійчук Дмитро, юнкор