Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

27 вересня 2015 р.

Макс Кідрук та його роман "Бот..."

25 вересня у рамках Міжнародного культурного форуму “Кам’яний острів” відбулася презентація роману “Бот. Ґуаякільський парадокс” від Макса Кідрука. 
Макс Кідрук – це сучасний український письменник, мандрівник та автор першого українського технотрилеру.
Книга «Бот» стала найуспішнішою у творчості Макса і відкрила письменникові шлях на міжнародну арену. Вона вийшла друком ще у 2012 році у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля», а згодом була перекладена російською і польською мовою. Загалом, «Бот» має найбільший наклад з усіх книг письменника – 25 тисяч примірників!


Після появи першого «Бота» минуло уже три роки, і ось виходить нова, непередбачуваніша та масштабніша книжка, сповнена іронії, гумору та жаху!
Макс Кідрук розповідає, що за планами «Гуаякільский парадокс» мав вийти друком аж 2019-го року. Сюжет книги з’явився ще до закінчення першого «Боту», але одразу братися до продовження автор не планував.
Та за збігом певних обставин ми отримали можливість прочитати «Бот-2» принаймні на чотири роки раніше, ніж сподівалися. А за кілька років матимемо змогу прочитати новий техно – «Бот-3:Земля фон Неймана».
Також на презентації Макс Кідрук розказував про деякі речі, які його надихають. І це були найдивніші історії, які взагалі доводилось чути, а від деяких по спині бігали мурашки.
Письменник ділиться планами на майбутнє і навіть трохи привідкриває завісу сюжету нової книги, яка матиме назву «Зазирни у мої сни». На цей роман його надихнула стаття в журналі, який йому подарували на одній з презентацій. Події розгортатимуться у Рівному – рідному місті автора. За словами Макса, це буде найсильніша книга у його творчості, суміш «жорстокого» техно та містики. Вихід книги очікується на осінь 2016-го року.
А нам залишається лише сподіватись, що Макс Кідрук знову завітає до Кам’янця-Подільського наступного року.
Бакай Катерина, юнкор