Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

24 вересня 2015 р.

Рада Лідерів

22 вересня у нашій школі в методичному кабінеті відбулася Рада Лідерів - це так зване зібрання, де вирішуються різноманітні питання, щодо покращення стану школи, організації виховних заходів та розв’язання проблем, що виникають. На Раді Лідерів були присутні найкращі учні з 5-тих - 11-тих класів та її керівники Широкорадюк  Анжела Валеріївна та Мельник Наталія Дмитрівна. 


На цій зустрічі відбулося анонімне голосування, щодо обрання голови Ради Лідерів, його заступника та комісію певного типу. Кандидати на пост президента мали створити свою передвиборчу компанію та висловити свої ідеї для покращення економічного, екологічного та інтелектуального стану школи. Цими кандидатами були:
Гончар Діана - учениця 10 класу.
Хованець Христина - учениця 10 класу.
Бєлозьорова Діана - учениця 10 класу.
Домбровська Вероніка - учениця 7 класу.
І вони справились з даним завданням із достоїнством. З великим відривом голосів 1-ше місце посіла Гончар Діана, а це означає, що вона стала головою Ради Лідерів, а її пропозиції вразили більшість виборців. 2-ге місце було присвоєне Хованець Христині, яка теж набула своїх прихильників та обрана заступником, тобто правою рукою президента. 3-тє та 4-те місце розділили між собою Бєлозьорова Діана та Домбровська Вероніка, які набрали майже однакову кількість голосів та стали членами комісії.
На цьому засідання ще не було закінчено. Відбулося обговорення питань, щодо організації свята Дня Вчителя. на якому всі вчителі мають отримати гарний осінній настрій, відчути свою значущість та трішки відпочити. Адже члени Ради Лідерів, призери олімпіад і конкурсів та просто відмінники навчання спробують відчути себе в ролі вчителя, проводячи різні уроки. Список "молодих вчителів" затверджував сам директор школи, Лаврусевич Олег Анатолійович.
Ще 24 вересня відбулася фотозйомка оновленого складу членів Ради Лідерів та її загального вигляду з ново-виборцями. На цьому засідання Ради Лідерів підійшло до кінця.
Всім гарного осіннього настрою та веселих буднів!
Зелінська Анастасія, юнкор