Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

16 лютого 2016 р.

День усіх закоханих

14 лютого - це прекрасний день закоханих. День, коли у повітрі літають безліч валентинок та феромонів. День, коли хлопці стають сміливими і розповідають дівчині про свої почуття. 14 лютого – це  не тільки день закоханості, а й справжньої любові, любові до людей, до батьків, світу.


Перед вихідними, у п’ятницю 11 клас здивував усіх присутніх чудовим сценарієм, адже саме випускний клас організував для старшої школи вечірку в День Святого Валентина. Її усі чекали, особливо 8 класи, тому що у них це було вперше. Вони ретельно готувались: фарбувались, крутили волосся й гарно одягались, порівняно з 9-11 класами. Спочатку було проведено безліч конкурсів та розігрували веселі й незвичні сценки, опитування, де за правильні відповіді давали солодкі подарунки й багато валентинок.

Ще нам розповіли безкінечну кількість цікавих фактів про святкування 14 лютого в інших країнах. Ось деякі з них… А ви знали, що в Голландії жінці дозволено в цей день зробити пропозицію чоловікові, а якщо він відхилить її, повинен придбати сукню, переважно шовкову, тій жінці, що зробила дану пропозицію. А в Японії цей день рахується як чоловічий, тому жінки дарують їм різні речі. Уельс славнозвісний «ложками любові», які перед святом вирізають закоханні і прикрашають їх чудовими сердечками, стрічками, бусинками тощо.
Далі була дискотека, що задовольнила всіх присутніх хорошою музикою і неймовірними танцями. Учні кружляли у святковій атмосфері й отримували задоволення від пережитого дійства. Але, на жаль, свято закінчилось і всі дружно почимчикували зі школи й розійшлись у різні сторони зі справжніми й незабутніми враженнями.
Зелінська Анастасія, юнкор