Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

20 лютого 2016 р.

Битва шкіл

18 лютого 2016 року в НВК №17 продовжив роботу спільний телепроект НТКУ «Хмельницька регіональна дирекція «Поділля-центр», Молодіжного Центру «Дім» та управління освіти і науки Кам’янець-Подільської міської ради. Цього ігрового дня зустрілися команди шкіл: 
«Strong Spirit!» - ЗОШ №12; 
«Максимум» - НВК №14; 
«Резюме» - НВК №17. 
«Ерудит» - ЗОШ №7; 



У складі команди,нашої школи зібралися найактивніші ерудити: Ірікова Діана учениця 11 класу,Скрипник Денис учень 10 класу, Широкородюк Володимир учень 9-в класу, Мамонов Сергій,Степаненко Артем учні 9-б класу,та капітаном команди стала учениця 9-б класу Шидловська Іванна. 

   Наші учні гідно змагалися у першому турі,та їм не вдалось набрати максимальну кількість балів та одразу пройти в фінальний тур,тому їм довелось змагатись за місце у фіналі з командою «Strong Spirit!»- ЗОШ №12.У цьому батлі команда "Ерудит" перемогла з рахунком: 6:4.Але в наступному батлі з командою «Максимум» - НВК №14,вдача відвернулась від наших гравців і вони зазнали поразки з рахунком: 8:0. 

       У фіналі перемогла команда «Максимум»- НВК №14.
    Від організаторів та спонсорів заходу учасники брейн-рингу «Битва шкіл» отримали не тільки задоволення від гри, а і призи (книги, смачні піци та страхові сертифікати на 1 рік). 
Шидловська Іванна, юнкор