Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

31 березня 2016 р.

Герої Камʼянеччини

Невичерпне джерело пам'яті. В нього вкарбувалася одна з визначних дат історії рідного міста - День звільнення Кам'янець-Подільського від німецько-фашистських загарбників (26 березня 1944 року).

 З цієї нагоди 30 березня бібліотекарем читального залу 5-9 класів бібліотеки-філії №7 для учнів 6-А класу ЗОШ № 7 було проведено відеоперегляд «Герої Кам’янеччини».


Метою заходу було виховувати у дітей почуття патріотизму, національної гідності, любові до рідного краю, почуття любові й щирої поваги до ветеранів та учасників бойових дій. На заході учні дізналися, що тільки в битві за визволення Кам’янця-Подільського смертю хоробрих полягло 969 солдатів і офіцерів Радянської армії, понад 9 тисяч наших земляків загинуло на фронтах війни. Вічна шана і пам’ять тим, хто приніс на бойових щитах визволення на нашу подільську землю.

 Наприкінці заходу бібліотекар наголосила на скільки важливо шанувати пам'ять про воїнів-визволителів, воїнів-захисників рідної землі, особливо в сьогоднішній час. Коли для нашої країни настало нове випробування.

Велика Марина, спецкор