Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

3 вересня 2016 р.

День знань

Знову першого вересня шкільний дзвіночок закликав до рідних стін ЗОШ№7 усіх її школярів, від найменших першачків до найстарших одинадцятикласників.
 Для когось цей день несе хвилювання, адже починається новий етап життя – школа, для когось цей етап цьогоріч закінчується. Комусь сумно через закінчення канікул, а хтось радий з новими силами розпочати  навчання.
Як кажуть: «Кожному своє», але всіх нас об’єднує те, що ми знову зустрічаємось в нашій, сьомій школі.


Першого вересня під мелодію державного гімну України, під майоріння жовто-блакитного прапора усі ми переступили поріг «гробниці знань». Побачили  своїх друзів, вчителів, знайомих та з новими силами та цілями почали навчання.
Не забули згадати на святі і героїв нашої школи, які загинули у зоні АТО, Аркадія Чухнова та Миколу Гордійчука. уже традиційним стало покладання квітів до меморіальної дошки , яку встановлено минулого року на фасаді нашої школи.

Тож хочеться привітати усіх школярів з початком навчального року, побажати усім міцного здоров`я, терпіння, успіхів в навчанні. Випускникам бажаємо добре підготуватись до ЗНО, яке їм доведеться написати в кінці року, ну а початківцям – без проблем влитись в наш дружній колектив.

Давайте  не будемо забувати й про те, що 1 вересня символізує не лише початок навчання, також це – День знань. Тож нехай цьогоріч кожен з нас зачерпне якомога більше знань.
Вітаємо усіх!

Шидловська Іванна, юнкор