Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

19 вересня 2016 р.

Олімпійський тиждень в сьомій школі

Спорт – це найважливіший фактор, який впливає на наше здоров’я, він допомагає нам бути в чудовій фізичній формі. Навіть ранкова зарядка під улюблену музику – це заряд енергією, настроєм та силою на цілий день.


8 вересня до Дня спорту в актовій залі нашої школі було проведено Олімпійський урок «Ми – майбутня олімпійська зміна» для учнів 7-11 класів. Проводили захід Щербина Леонід Іванович, тренер клубу важкоатлетів «Епіцентр», та Андрій Остапюк, майстер спорту з важкої атлетики, дворазовий срібний призер чемпіонату України.

Гості продемонстрували показовий виступ з важкої атлетики, у якому взяли участь два учні нашої школи, які займаються у клубі «Епіцентр». Напевно, усіх здивувала сила маленького хлопчика, який піднімав штангу вагою 30 кг.

Не обійшлося тут і без міні-змагання з важкої атлетики для учнів «Я – сильніший». Багато учнів стали переможцями і отримали подарунки.

Спортсмени нашої школи знову посіли призові місця і були нагороджені похвальними листами у таких номінаціях: футбол, баскетбол, волейбол та метання спису.

У рамках Олімпійського тижня 14 вересня було проведено змагання «Вище! Сильніше! Спритніше!» для учнів 3-х класів. Діти мали змогу показати свій фізичний розвиток та гарно провести час.


Метою  цих заходів було зацікавлення заняттями спорту, набуття досвіду у нових видах спорту та головне – збереження свого здоров’я і усвідомлення, що здорова людина – це людина з хорошим фізичним розвитком. Тому сміливо пробуйте  щось нове і займайтеся спортом.

Доротюк Вікторія, Жутова Валерія, юнкори