Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

4 жовтня 2016 р.

День вчителя

1 жовтня усі працівники освіти святкували професійне свято - День учителя. Це свято, що нагадує вчителям про важливість їхньої професії навіть у сучасному світі. Вони дають початок створення нових особистостей у своїх учнів, і цим варто пишатись.



 Цього року організоване свято 11 та 10 класом було дуже веселим та захоплюючим. Як тільки вчителі переступали поріг нашої школи, їм одразу чіпляли чудових сов із передбаченнями, що були лише індивідуальними. Лунала чудова музика та учні дарували нашим вчителям відверті посмішки, висловлюючи усю подяку за вкладену працю.

Мені здається, що День учителя, мабуть, найулюбленіше свято не тільки самих учителів, а й учнів старших класів. Адже у п'ятницю 10-класники не були на жодному своєму занятті. Чому? Все дуже просто, учні мали свої власні "вчительські" години у молодшій школі. Деяким учителям також дуже пощастило, адже вони мали змогу трішки відпочити.

 Десь, після 5 уроку, розпочався дуже чудовий концерт для педагогів. Вони не тільки голосно сміялися, а й брали участь у різних конкурсах. Навіть відбулася дивна річ, вчителям прийшла пророкувати їхнє майбутнє гадалка, що надала святу справжньої позитивної емоції. Далі, що ж відбулося після цього прості учні не знають, можливо і не варто... Тому, ще раз зі святом вас, любі наші вчителі!!!

Зелінська Анастасія, юнкор