Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

8 вересня 2014 р.

"Україна-єдина країна"

     Першого вересня у всіх навчальних закладах України, в тому числі і у нашій ЗОШ №7, відбувся перший урок, темою якого була "Україна - єдина країна". 
В цей же день діти молодших класів малювали малюнки, які потім відправлялися в АТО. А діти з старших класів писали листи нашим солдатам. Звісно ж,  діти не знають особисто людину, якій прийде цей лист, але головне, що він прийде нашим захисникам, яким буде дуже приємно отримати таке послання, можливо саме воно надасть їм сили, стимулу і віри у нашу перемогу.


Але й крім приємних дрібниць, уся школа збирала гроші, які потім передавалися у АТО. Для кожного із нас це всього лиш декілька гривень, а у їхньому становищі, можливо,  саме ці гроші врятують їм життя. На них куплять їжу та передадуть їм, або ж зброю, яка їм так потрібна у цей момент. 

Я у свою чергу намагаюся допомогти українським солдатам, чим тільки можу, шкода, що не маю великих можливостей, але попри це, я маю віру. Щиру та велику віру у їхню перемогу. Крім мене вся Україна має цю віру. Ми українці щиро віримо, що побачимо живих солдатів, які будуть радіти нашій перемозі,віримо в єдину Україну, яка і далі процвітатиме.


Величко Крістіна, юнкор