Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

31 травня 2015 р.

Останній дзвоник

Останній дзвоник для дітей у сьомій школі продзвенів двадцять дев`ятого травня. Були підбиті підсумки навчального року, усі відмінники отримали свої похвальні листи, також учасники різноманітних олімпіад та призери різних конкурсів були нагороджені грамотами та дипломами за свою працю .


Для когось останній дзвоник - це радісна подія , особливо для змучених першачків, але є й ті, для кого останній дзвоник у рідній школі дзвенів востаннє,тому ми бажаємо нашим випускникам вдачі та терпіння аби розпочати доросле життя. На святі останнього дзвоника для учнів звучала чудова пісня "Україна-це ми" у виконанні Демчинської Діани, Кучер Альони та Грушанської Діани, також танцювальний гурт "Квіти Поділля" виконали для нас чудовий танок під пісню "За сонце, за небо" у виконанні Белозьорової Діани , ну і звичайно чудовий вальс у виконанні одинадцятого класу.

Директор школи Лаврусевич Олег Анатолійович подякував усім за те, що, не дивлячись на важкий стан в країні, ми змогли закінчити навчальний рік добре.
Вітаємо усіх з початком літніх канікул та бажаємо гарно та головне з користю провести літо!

Шидловська Іванна, юнкор