Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

19 листопада 2015 р.

День толерантності

16 листопада вся Україна відзначала день Толерантності. Його запровадили у 1995 за рішенням ЮНЕСКО. Саме цього дня ухвалили Декларацію принципів терпимості. У ній йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповідання, етнічної належності чи кольору шкіри.


Тому класні керівники проводили виховні години для своїх учнів, на яких розповідали про історію запровадження свята, про значення слова "Толерантність", про значення толерантності у житті людей, розказували ситуації, які ставались з ними та їхніми знайомими,
За проведення цього свята у школі відповідала Борилюк Олександра. На зборах Ради Лідерів кожен лідер свого класу висовував свої ідеї, усі разом вирішили влаштувати конкурс малюнків, і завдяки конкурсу визначити як кожен розуміє слово "Толерантність", учні дуже постарались і на свято малюнки намальовані дітьми висіли при вході до школи та на кожному поверсі. Борилюк Олександра разом з Возною Вікторією проводили надзвичайно цікавий тренінг, який допоміг зрозуміти що "ярлик", який висить на людині, дуже міняє ставлення до неї.
Щоб проінформувати жителів мікрорайону учні сьомої школи робили листівки з привітаннями та побажаннями. Листівки розклеїли на під’їздах. Сподіваємось, читаючи ці листівки, люди посміхались.

Домбровська Вероніка, юнкор