Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

29 листопада 2015 р.

Сходинками творчості


27листопада 2015р. о 16 годині у виставковій залі міської дитячої школи мистецтв відкрилась перша персональна виставка випускниць художнього відділу класу декоративно-прикладного мистецтва (викладач Тетяна Білоус) Марії Гири та Олександри Оздоби. Експозицію виставки склали творчі роботи, виконані ученицями за період навчання в школі. Серед них – графічні та живописні натюрморти, тематичні композиції, неткані гобелени, вишивка стрічками, роботи, виконані в техніці нетрадиційного текстилю.


Декоративно-прикладне мистецтво – це важка та клопітка праця, над якою працювали наші учениці із сьомої школи.
Виставка називалась «Сходинками творчості», і дійсно, дівчатка пройшли великий і важкий шлях творчості. Важливу роль у їхній творчості зіграла їхня вчителька-наставниця Білоус Тетяна Юріївна, яка допомогла розвинути талант і дарувала натхнення.

Особисто відвідавши цю чудову виставку, я поринула у казкове мистецтво, яке огорнуло мене своєю красою і величчю. Я зрозуміла, що у цих надзвичайно скромних дівчат дуже великий талант, який відкрили колись їхні батьки і вміло направляли їх до творчого наснаги.
Щирі, теплі слова до випускниць та їх батьків прозвучали від викладача Тетяни Білоус, класного керівника Марійки Карпяк Ольги Юріївни, викладача художнього відділу Людмили Мегей, які зійшлись в одному – дівчаткам потрібно й надалі творчо розвиватись, зростати в своїх уміннях та навичках.
Людина, яка хоч раз в житті доторкнулась до мистецтва, більше ніколи його не залишить. Тому, бажаємо Марії та Саші й надалі підійматись сходинками творчості до нових злетів та надбань.

Романюк Віра, юнкор