Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

9 січня 2016 р.

Допомога герою

Напевно, всі уже знають що наша школа займається благодійністю і допомагає всім, хто цього потребує у мірі своїх можливостей. Прикладом нашої допомоги є матеріальна допомога Олександру Попову – другу, бійцю, колишньому учню нашої школи і просто гарній людині. 


7 січня під час проведення розвідувальної операції Олександр отримав культові поранення в спину та ногу. У зв'язку з тим , що евакуація пораненого відбулась в умовах бою і тривала більше 3-х годин, його стан був важким на час доставки до місцевого шпиталю – переохолодження  та велика втрата крові, адже побратими несли хлопця на собі майже 2 кілометра, надаючи медичну допомогу та водночас відстрілюючись. Олександру була проведена вдала операція, але бійцю ще потрібен довгий час реабілітації та лікування.
В умовах війни наше сучасне українське суспільство об'єдналося та стало небайдужим до подій України та людей, яким не пощастило у житті. Тому у нашій ЗОШ 7 була проведена благодійна акція зі збору коштів на лікування Олександра Попова. Усі учні та вчителі, та інший шкільний персонал відгукнулись й допомогли у мірі своїх можливостей. Було зібрано 6 тис. 163 грн. і всі кошти були передані. Хочу додати, що Україна поринула у велику прірву і допомогти їй можемо тільки ми, усі небайдужі українці, що незважаючи на перепони готові боротись за незалежність і свободу. Давайте будемо великою сім'єю, що переживає нелегкі часи!

Зелінська Анастасія, юнкор