Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

25 грудня 2015 р.

Еко-ялинка

Найкращу еко-ялинку з-поміж п’ятдесяти, представлених на вибір журі, обирали 24 грудня в Кам’янці-Подільському. 
Поруч з головною вічнозеленою красунею  міста, в історичній частині Кам’янця виросла справжня галявина новорічних ялинок, щоправда виготовлених з найрізноманітніших матеріалів: поліетилену, пластику, пляшок, кросівок, кеглів для боулінгу, повітряних кульок і навіть тазиків.


Два тижні тому готельєри міста спільно з міськрадою оголосили  конкурс на виготовлення еко-ялинки, з метою привернення уваги громадськості до важливого питання -  збереження природи.
Свої креативні ідеї представили колективи закладів міста та декілька  родин. У виготовленні ялинок жителі міста не шкодували ні ресурсів, ні фантазії. І не  даремно, адже головний приз, який чекав на переможця – три тисячі гривень.
Учні нашої школи також приєдналися до даного конкурсу. Колектив 4-В класу під керівництвом класного керівника Маланчук А.І. виготовили чудову еко-ялинку, використавши неприродні матеріали. Хоча ялиночка 7 школи й не посіла призового місця, проте вони
також отримали нагороди від Асоціації готельєрів та рестораторів Кам’янця і міської ради, а також прикрасила актову залу рідної школи.

Гира Марія, юнкор