Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

18 грудня 2016 р.

Вечорниці у сьомій школі

З давніх-давен наша Україна славиться традиційними святами та обрядами. Одним із таких свят, яке завжди відзначали наші діди та прадіди, було велике зимове свято – день Андрія. Наші учні шанують та пишаються традиціями українського народу, тому щороку напередодні дня Андрія старшокласники збираються у актовій залі, щоб повечорничити.


Щороку це велике, веселе свято готують учні 11 класу, наші традиції незмінні, так було і цьогоріч. Вечорниці вдались на славу. Одинадцятикласники написали оригінальний сценарій, використавши відомих героїв з “Країни У”. За сценарієм дівчину з міста Катерину потрібно було ознайомити з українською культурою та традиціями.

Саме з цього випливали і конкурси, які проводили учні старших класів. Так, конкурс “Кусання калити” провів 9-Б клас. Щоб хлопці показали свою силу, 8-А провів конкурс серед хлопців на віджимання. 9-А клас навчив дівчат ворожити, 8-Б провів конкурс  на виконання українських пісень, а 10—на уміння танцювати.  

Окрім чудових жартів 11 класу, розваг, пісень та українських смачнючих страв, для старшокласників була проведена дискотека в українському стилі.

Ми чудово провели час і з нетерпінням чекаємо Новорічних свят!







Зелінська Анастасія, юнкор