Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

8 грудня 2016 р.

Юні волонтери

5 грудня — Міжнародний день волонтера. Це свято відзначається щорічно з 1985 року, коли Генеральна Асамблея ООН запропонувала урядам відзначати саме цей день, як день добровольця.



Волонтерство (від франц.”доброволець”, той, хто бажає) – добровільна діяльність, заснована на ідеях служіння гуманним ідеалам людства, яка не переслідує мети отримати прибуток або збудувати кар’єру. Її мета -  всебічне задоволення своїх особистих і соціальних потреб надання допомоги іншим людям.

Місяць грудень—час для підведення підсумків роботи шкільних волонтерів. За підсумками міського етапу обласного конкурсу на кращого волонтера, присвяченого 25-річниці  Незалежності України одним із переможців стала наша учениця 10 класу Зелінська Анастасія.
Активно проявив себе новостворений волонтерський загін “Факел” учнів 5-А класу(класний керівник Білюк Л.М.): це і збір одягу та продуктів харчування для воїнів АТО у рамках акції “Зігрій солдата”, і збір іграшок та солодких подарунків для дітей-сиріт.

Зрозуміло, що активну участь в усіх волонтерських акціях брали учні усієї школи, за що ми висловлюємо їм щиру подяку і сподіваємося на подальшу допомогу.
Шидловська Іванна, юнкор