Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

1 грудня 2016 р.

Людина починається з добра

Протягом цілого місяця учні 3-А класу на чолі з їх класним керівником Сукач Інною Миколаївною та вихователем групи продовженого дня Дудко Тетяною Дмитрівною готувалися до події, яка відбулася 30 листопада у актовій залі ЗОШ №7. А цією подією була театралізована вистава «Пригоди Катрусі у країні Невмиванії».


Виставу було показано для учнів 1-4 класів з метою збору коштів для онкохворої першокласниці нашої школи. Таким чином маленькі актори не лише у цікавій формі зуміли розповісти про користь здорового способу життя, а й зуміли викликати  в учнів доброту, чуйність, співпереживання, уміння розділити чужий біль, вчасно підтримати у важку хвилину. Усі зібрані кошти були передані батькам хворої дитини.

Великою проблемою  у наш час є байдужість, черствість  людей та підростаючого покоління до  проблем  знедолених людей,  до біди, яка сталася поруч. Тому проекти благодійного напрямку є дуже важливими у вихованні у   підростаючого покоління  таких важливих людських якостей як чуйність, доброчинність, благодійність, великодушність, співпереживання, милосердя. Саме це – крила , на яких тримається людство.

Актуальним є також питання формування у підростаючого покоління навичок здорового способу життя, яке передбачає збереження і зміцнення не лише тіла, а й душі.
Тому поєднання в одному проекті цих двох важливих напрямків виховної роботи є невипадковим: підготувати і провести благодійну виставу в рамках тижня «Здорового способу життя» та проявити небайдужість до чужої біди, співчуття та милосердя: зібрати і передати кошти на лікування онкохворої дівчинки.
Карпяк Оксана, юнкор