Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

22 січня 2017 р.

«День зимуючих птахів»

Ми друзі їх вірні і щирі,
Бо ми бережем повсякчас
Пташок, що відлітають у вирій,
І всіх, хто зимує у нас.
Під таким девізом 18 січня 2017 року в актовій залі ЗОШ №7 координаційним центром еколого-натуралістичної роботи ПНВО організовано екологічне свято «День зимуючих птахів». На свято були запрошені юннати усіх шкіл міста, науковці НПП «Подільські Товтри», представники     управління освіти і науки.


Гуртківці Флорескул Вікторія та Коваль Радміла підготували цікаве повідомлення про велику користь, яку приносять птахи в боротьбі з шкідниками садів, лісів, сільськогосподарських культур.
Каправчук Ольга та Кожух Олена розіграли сценку «Ворона та синиця».
Куньковська Ангеліна провела серед учасників свята вікторину «Чи знаєте ви птахів?»

В рамках свята було розгорнуто виставку-конкурс пташиних годівничок. Природолюби зі всіх шкіл міста представляли власноруч виготовлені годівнички. Журі конкурсу було важко визначити переможців, адже конкурсні роботи були цікавими, практичними, некласичними та відображали символіку нашої держави. Дипломи переможцям та подяки за активну участь в заході вручила методист НМЦ управління освіти і науки Ніколайчук Н.Є.

Давайте не забувати про те, що ми одна велика родина на маленькій планеті Земля і, роблячи добру справу, допомагаючи нашим братам меншим, ми допомагаємо собі.
Флорескул Вікторія, юнкор