Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

26 січня 2017 р.

Нагорода за творчість

Нещодавно в Кам’янці-Подільському відбувся конкурс юних поетів та прозаїків під назвою «Я паросток малий землі своєї». Творчі учні шкіл міста протягом року писали вірші, оповідання й казки, щоб пізніше оформити їх у збірки та гідно представити на конкурсі.


23 січня всіх призерів зібрали в залі Центру дитячої та юнацької творчості, де відбулось урочисте нагородження переможців. Журі зазначило, що збірки таких молодих учнів були напрочуд чуттєвими. Писали про все: про наболілі події для України, про бійців АТО, про власні переживання. Відмітили також поезію філософського характеру, в якій учні торкалися глобальних проблем, що лежать на поверхні, але про які всі мовчать.

Після цього запрошені учасники зачитували свої вірші й отримували грамоти. Учениці нашої школи здобули три призових місця. Катерина Бакай зайняла 1 місце в номінації «поезія» за свою збірку «Руїни». Іванна Шидловська має 2 місце, також у номінації «поезія», за збірку «На перехресті розуму і серця», Тетяна Руда здобула 2 місце в номінації «проза» зі своїм оповіданням «Дитячий будинок №13».
Бажаємо нашим творчим ученицям натхнення й нових перемог! 
Бакай Катерина, юнкор