Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

8 жовтня 2013 р.

30-річчя нашої рідної сьомої школи

Кожного року у жовтні в нашій школі проводиться свято, приурочене Дню Вчителя. Свято приносить безмежну кількість позитивних емоцій як у вчителів, так і в учнів школи. Цього року свято виявилося подвійним, оскільки ми святкували 30-річчя нашої рідної сьомої школи.

В шкільній оселі свят завжди багато,
Тут музика лунає, чути спів,
У нас сьогодні надзвичайне свято -
Святкуєм 30 років ми!
У всіх веселий, урочистий настрій 
І радістю стурбовані серця. 
Сьогодні свято—30 років
Матуся –наша школа-святкува!

Такими словами розпочався святковий концерт, присвячений ювілею школи. А яка ж школа обійдеться без головного диригента того незвичайного оркестру ,що керує найтоншими струнами людської душі, - директора! В усі роки директори школи №7 були віддані своїй справі: Накап’юк Володимир Олександрович, Ярославський Володимир Петрович, Терехівська Марія Іванівна, Лаврусевич Олег Анатолійович.

Святкуючи ювілей, ми також згадали тих людей, чиї палкі і гарячі душі та надзвичайна закоханість у свою справу ще відлунюють у стінах школи, - наших славних ветеранів педагогічної праці.

На жаль, не всі, хто віддав своє серце дітям, дожили до цього свята. Не одне покоління учнів, колеги-педагоги, батьки бережуть світлу пам'ять про них.

Завітали до нас для привітання і колишні учні, які від щирого серця вітали своїх колишніх вчителів зі святом.

Другою частиною святкового концерту стало привітання від 11-класників у вигляді КВН про шкільне життя. Сумні нотки змінилися жартівливими. Увесь зал потонув у веселому сміхові і гучних оплесках.

Атмосфера на концерті була теплою та святковою. Всі отримали чудовий настрій і заряд енергії від сяючих очей учнів, від їхніх посмішок. Хочемо побажати всім працівникам освіти терпіння і натхнення.

Банах Ольга, юнкор