Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

7 жовтня 2013 р.

День учителя—нова спроба

День учителя, мабуть, найулюбленіше свято не тільки самих учителів, а й учнів. За спостереженням школярів і студентів, вчителі цього дня добрі й веселі, як ніколи, адже вони приймають квіти і привітання, із задоволенням розглядають яскраві стінгазети, а після уроків сидять на святкових концертах, які готують для них учні.

Так, і самі уроки в переддень свята, тобто у п'ятницю, проходять безшабашно і легко - адже проводять їх найчастіше не вчителі, а учні старших класів. А це означає, що на уроках весело і шумно, і вже тим більше ніхто не питає домашнього завдання і не проводить контрольних робіт.

4 жовтня, у п’ятницю, 11 та 10-класники не були на жодному своєму занятті. Ні, не тому, що вони прогулюють чи захворіли, просто майже кожен учень цих двох класів мав свої «вчительські» години. Цьогорічна рада старшокласників на чолі з головою, Банах Ольгою, яка була директором на той день, старанно перевіряли кожен
урок за різними критеріями. А взагалі адміністрація школи була в такому складі:

Директор – Банах Ольга.
Завуч з навчальної частини – Белінська Юлія.

Завуч з виховної роботи – Грушанська Діана.

Уроки в цей день були скороченими, а на другій великій перерві у актовому залі була зібрана педрада усіх юних «вчителів». На педраді тогочасний «директор» розповіла правила, котрих мусить дотримуватись вчитель та звичайно ж виразила подяку всім, хто дотримався цих правил.

Банах Ольга, юнкор