Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

25 жовтня 2013 р.

Наші у “Голосі. Діти”

Школярі сьомої школи часто завойовують різні вершини  як в Україні так і за кордоном. Дібралися уже й до конкурсу “Голос. Діти”. Щодня повз вас проходить маленька зірочка, першокласниця Ангеліна Савінська.
Дівчинці тільки 6 років, а список перемог вражаючий! Чого тільки варті перші місця у вокальних конкурсах Кароліно-Бугазу, Одеси, Києва! Про сцену Ангелінка мріяла ще з 4 років, спостерігаючи, як її мама, Віта Савінська, викладач з вокалу міської дитячої школи мистецтв, їздить зі своїми вихованцями по різноманітних змаганнях. Дівча весь час просило матусю, що хоче співати, однак та вважала, що її донечка ще занадто мала для цього. Уявіть собі: 4-річна дитина на одному із конкурсів, де перебувала разом із мамою, сама пішла до звукорежисера і попросила в нього дозволу заспівати. Віта Савінська була надзвичайно здивована, почувши голос своєї доні, а організатори одразу ж запропонували маленькій кнопочці спробувати свої сили у конкурсі. Ось так, без сценічного костюму, підготовки чи ще якихось неодмінних атрибутів, Ангеліночка Савінська вперше виборола перемогу.

- Ангелінка — дівчинка не з боязких, - розповідає її мама. — Вона розкута, цілеспрямована, впевнена в собі й весела. Я не здивувалася, коли доня почала марити тим, щоб взяти участь у шоу «Голос. Діти», що на каналі «1+1». Відправили заявку, але от халепа — туди беруть тільки з 6 років! Почали просити продюсерів, щоб нас прийняли, адже нам через 20 днів мало виповнитися якраз стільки. Ангелінка пройшла три важких кастинги, нарешті Костянтин Меладзе вибрав їй дві дорослі пісні для виконання із репертуарів Олександра Пономарьова та Тіни Кароль, які підходять під її голос. На проекті з дітьми працювали психологи, малюки розважалися, сміялися, веселилися, все було організовано у формі гри. Діти навіть не зрозуміли, що виступали. До речі, Ангеліна була наймолодшою учасницею.

Крім співу, маленька артистка полюбляє грати на фортепіано та проходити перешкоди в «Альпін-парку», а ще вона має молодшу сестричку, яку просто обожнює та постійно їй співає.
Ми з нетерпінням чекатимемо трансляції конкурсу і “триматимемо кулачки” за перемогу нашої зірочки.

Карпяк Оксана, юнкор