Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

4 грудня 2014 р.

За майбутнє без СНІДу


1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Він вперше відзначався 1 грудня 1988 року з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров'я, після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров'я всіх країн прозвучав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією щодо ВІЛ/СНІД. Із того часу Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щорічно.
Головна мета Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом — звернути увагу суспільства на цю проблему.



Червона стрічка — символ солідарності із ВІЛ-позитивними та хворими на СНІД. Усі ми досить близько стоїмо до такої проблеми як ВІЛ.

У класах нашої школи проведено ряд виховних заходів у рамках акції “16 днів проти насильства”. Це були і лекції, і бесіди, і тренінги, і дискусії.

Виставка-конкурс стіннівок "Світ без насилля"


З 25 листопада по - 10 грудня на першому поверсі ЗОШ №7 відбувся конкурс плакату "Світ без насильства", з метою проявлення креативності та творчого таланту у кожному із класів нашої школи. Учасниками цього конкурсу були діти з п'ятих по одинадцяті класи. Кожна із робіт була по-своєму орігінальною, креативною та цікавою. Помітно, що кожен із учасників доволі добре постарався. І наші судді справедливо оцінили їхні старання, а суддями були Мила О.М., Мельник Н.Д. та рада старшокласників. Оцінювання робіт проходило за трьома критеріями: першим критерієм оцінювання було відповідність темі, другим — креативність, третім-оформлення. Набравши від кожного із суддів по три бали, переможцем конкурсу став 8-Б клас, але крім нього було виділено ще декілька достойних робіт, які були виконані: 5-А,6-А,8-В,9-А класами. У конкурсі, на жаль, не взяло участь два класи: 7-Б та 9-Б з невідомих причин.                 
Величко Христина, юнкор