Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

26 грудня 2014 р.

Подаруй частинку тепла!

13-14 та 20-21 грудня учні ЗОШ №7 виступили у ролі волонтерів, допомагаючи збирати продукти воїнам у АТО.
У “Сільпо” учні роздавали флаєри, у яких було зазначено, які продукти потрібно купувати. Багато небайдужих людей відгукнулися на прохання волонтерів і купували зазначені продукти, ми були їм дуже вдячні. Проте деякі люди були занадто байдужі і проходили повз, відмахуючись від флаєрів.


У багатьох людей виникали запитання, чи потраплять ці продукти у руки воїнам, ми намагалися переконати людей, що ці волонтери справжні.
Але найбільше нас вразила зустріч з самими воїнами, які якраз повернулися з АТО на ротацію і випадково завітали до нас. Ми не могли стримати сліз від їхніх слів подяки, які щиро лунали з їхніх вуст. Вони стверджували, що без волонтерів вони б не вижили і не могли б захищати нашу державу.
                                 

Ініціатором цієї акції був волонтер Браеску-Семенишин Роман Аркадійович. Ми дуже вдячні, що є такі люди у нашому місті, які турбуються про наших воїнів-захисників.
Також цього місяця ми продовжили збір теплих речей для наших воїнів : шкарпетки, батники, светри, теплі ковдри, рукавиці та шапки. Звичайно ж не забули про дитячі малюнки, обереги для солдат.

Але найголовнішим досягненням було плетіння маскувальної сітки для воїнів АТО. Усі учні приносили з дому простирадла, рвали на смужки і по черзі плели сітку. Директор школи Лаврусевич О.А. передав сітку волонтерам і вона попрямувала в зону АТО.
Карпяк Оксана, юнкор