Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

3 вересня 2013 р.

Герой посмертно

Стіни нашої з вами рідної 7 школи покидав назавжди не один вчитель. Звичайно, всі вони з нами, і бачать всіх нас, але ми їх не побачимо більше ніколи.
Останнім з життя пішов Андрій Мирославович Купчак. На 44-му році тренер трагічно загинув. Трагедія трапилась 30 червня під час збору команди Кам'янець–Подільської ДЮСШ №1 на Херсонщині (Залізний Порт). Причиною смерті Андрія Мирославовича Купчака стало утоплення у воді. Перед цим тренер врятував життя трьох своїх вихованок, які тонули.

За 20-років педагогічної діяльності Андрій Купчак підготував гандболісток молодіжної збірної України, команд Вищої та Суперліг. Чотири його вихованки - Єлизавета Гілязетдінова, Марія Біла, Вікторія Сідлецька та Влада Косміна стали чемпіонками Європи серед студентських команд, що нещодавно завершився в Польщі.

Кожен учень, що був присутнім на уроках Андрія Мирославовича пам’ятає його, як людину, що завжди все розуміє, завжди підтримує та з добротою дивиться на світ. Щирі співчуття приносить кожен учень рідним та друзям Андрія Мирославовича. Світла пам’ять!..

Банах Ольга, юнкор.