Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

10 вересня 2013 р.

Краєзнавчий квест

Спорт – це життя. Ми живемо, коли рухаємось, коли в нас є стимул до розвитку. Чим більше ми займаємось спортом, тим здоровішими ми стаємо. Ось так і вирішили поєднати спорт та знання в нашому місті.
Нещодавно відбувся спортивний турнір на знання, та орієнтацію в своєму місті. Учасники багатьох навчальний закладів пробігали дистанцію, старт якої починався біля ратуші, кожній команді роздали картки з запитаннями , які стосуються дати виникнення, відкриття, та започаткування різних пам’яток нашого Кам’янця-Подільського, на які треба було відповісти і одночасно пересуватись до фінішу.

Всі учасники були задоволені він такого марафону, під час якого вони повинні були бігати, адже час відведений на це змагання складав лише 1 годину. Але за цей час спортсмени встигли і відновити свої знання, і позайматись спортом, і намилуватись чарівними краєвидами та пам’ятками архітектури нашого міста. Тому з нетерпінням будемо чекати наступного разу. А всім учасникам висловлюємо велику вдячність за добровільну участь, та бажаємо наснаги та терпіння для досягнення нових успіхів.

Назарова Настя,юнкор