Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

19 грудня 2013 р.

Місяць грудень повен свят

Хотілось би привітати усіх із найпрекраснішим,  на мою думку, місяцем груднем. Адже на цей місяць припадають найяскравіші свята. Ті свята, які люди святкують щорічно, тобто вони вже стали традиційними. Кожного року 19 грудня люди святкують день Святого Миколая. А у ніч з 31 грудня на 1 січня майже у кожному будинку горить світло та багато різнокольорових вогників. Так люди святкують прихід Нового року та щиро вірять, що він буде набагато кращим за попередній. У цю ніч люди загадують бажання та щиро вірять у його здійснення.

Тому і вам, любі мої друзі, я хочу побажати здійснення усіх ваших бажань, мрій та задумів. Нехай ваш будинок буде повен любові, миру, злагоди, щирост
і, сміху, здоров'я та щастя. А також нехай ваші серця завжди будуть наповнені коханням, хай ваша душа завжди буде наповнена радістю, а ваші очі нехай горять тільки від щастя. Ваші рідні та близькі будуть завжди поруч і підтримають у будь-яку хвилину. І нехай кожний новий рік і справді буде в 100 раз кращим за попередній. З Миколаєм вас та з наступаючим Новим Роком! І хай буде все у вас гаразд.

У кожній хатині, по щасливій родині
У кожних очах, хай не буває страх
У кожному серці кохання, аж до світання
У кожній душі, від серця ключі.

Величко Крістіна, юнкор