Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

9 грудня 2013 р.

День української армії

Цього року ми святкували 22-гу річницю з дня  створення Української армії, День збройних сил України. Тож учні 7-Б класу не залишив поза увагою це свято.

В п'ятницю 6 грудня у спортзалі проводилися змагання 3-х команд 7-Б класу. Команда №1- “Леви”, команда №2—”Спартанці” і команда №3—”Арсенал”.
У кожної команди було близько 10 завдань. Першим завданням було представлення команд та капітана.  Капітан команди “Арсенал”-Костенюк Владислав, капітан команди “Спартанці” - Бандура Владислав та капітан команди “Леви”- Лапчевський Артем. Також до всіх конкурсів були долучені і батьки хлопців. І скажу, що на це було дуже цікаво подивитися, адже дуже важливо, щоб батьки брали безпосередню участь у вихованні дітей не тільки вдома, а й у школі.
У всіх конкурсах відчувався командний дух, як у дітей, так і у батьків. Дівчата 7-Б класу підготували для хлопців концертну програму, яка всім дуже сподобалася, - танець, вірші та гуморески.

Хочеться подякувати класному керівнику Мужилівській Марії Іванівні, яка приклала масу зусиль та старань для організації свята!

Словом, свято вдалося на славу, але змагання є змагання і потрібно оголосити результат. І місце посіла команда “Арсенал”, 2 місце -”Леви” та третє місце —”Спартанці”.

Шидловська Іванна, спецкор