Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

9 січня 2014 р.

Зимова казка

Який Новий Рік без Діда Мороза і Снігурочки? Так звісно, це ж основний символ Нового року. Але коли цих Дідів Морозів близько 30, тут не лише у дітей ,але й в дорослих пропаде дар мови ,коли їх всіх побачити перед собою наживо. Це звісно ж жарт, але все ж таки в кожному жарті є частина правди, а саме, нещодавно в Кам’янці- Подільському відбувся «Парад Дідів Морозів» на якому зібрались всі Діди Морози навчальних закладів міста.
Жителі на головній площі міста могли побачити не лише Дідів Морозів на їхніх онучок, а і козаків, відьом , та ангелів, українське вбрання, а саме вишиті хустки з тороками, та традиційні українські костюми. Дідів Морозів і Снігуроньок у різних образах виявилося чимало. Вистачало і янголів, і дівиць-молодиць, і відьомської сили.
Хода з оркестром пройшлася Новопланівським мостом, Троїцькою площею і зупинилася біля Ратуші. Тут на неї чекали гості вечору і новорічна ялинка, яка через півгодини засвітилася першими святковими вогнями.
На Ратуші для всіх охочих та учасників параду був проведений концерт на якому були, вогняна вистава, танці, і співи, а саме: хор «Дивоцвіт» , та ВІА «Петрадава».
На жаль, цього року, парад пройшов без снігу, але зимовий святковий настрій така велика кількість людей, та учасників створила миттєво. Сумно тут не було нікому, особливо під вечір, коли місто засвітило свої вечірні вогні, і відчуття чогось магічного, та чарівного стало ще більшим, і занурило всіх у  свою зимову казку.
Назарова Анастасія, юнкор