Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

19 жовтня 2015 р.

Футбольні перипетії



Команда сьомої школи у жовтні продовжила свої ігри за першість міста серед шкіл міста. Склад нашої команди: 1. Ботярко Святослав ; 2. Ткачук Антон; 3. Ботярко Ростислав; 4. Мазур Віктор; 5. Сеник Олександр; 6.Прокопчук Іван, капітан команди; 7.Скрипник Денис; 8. Олійник Владислав; 9. Шмігель Максим; 10.Саворона Микола; 11.Попов Дмитро; 12. Степаненко Артем; 13.Чорний Назар.




5 жовтня відбулася гра між 7 та 13 школами. З рахунком 1:0 перемогла 7 школа і в наступній грі вона боротиметься за 1-4 місце. Гол забив Мазур Віктор.
12 жовтня відбулася гра між 9 та 7 школами за вихід у фінал. Гра була напруженою. Перший гол по пенальті забив Іван Прокопчук. В першому таймі в наші ворота було забито два голи, але в другому таймі наша команда зрівняла рахунок. Гол забив Шмігель Максим. Рахунок 2:2.
Відбулася серія пенальті, які пробили Саворона Микола, Прокопчук Іван, Попов Дмитро, Шмігель Максим, Олійник Влад, Ботярко Ростислав.
З рахунком 5:4 по пенальті перемогла 7 школа.


16 жовтня о 18.00 відбулася вирішальна гра за 1-2 місце між 6 та 7 школами. З рахунком 3:0 перемогла 6 школа і посіла І місце. Наша ж школа посіла почесне 2 місце, хоч вона не засмучується, оскільки суперник був дійсно сильний і такого хорошого результату у нашої школи не було вже кілька років поспіль.

Бажаємо нашим хлопцям у наступному році здобути перемогу.