Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

20 жовтня 2015 р.

Концерт памʼяті Миколи Гордійчука

14 жовтня у РЦКМ "Розмай" відбувся концерт пам`яті світлої людини, Миколи Гордійчука, випускника нашої школи, більше знайомого нам як Nik Своєрідний. 


Організовував та проводив концерт найближчий друг і колега Миколи – Володимир  Черняк, також активну участь в організації концерту взяв Андрій Гончаров, учасник гурту "The Dendi".

У цьому концерті участь взяли,  напевне,  найкращі гурти нашого міста, всі вони знали Колю, як щиру та добру людину. У їхньому виконанні звучали найкращі його пісні, які він виконував, будучи солістом гурту "Своєрідне" та гурту "The Dendi". На початку концерту був показаний документальний фільм про життя та творчість Гордічука Миколи "Своєрідний." 

На концерті були присутні друзі, знайомі, вчителі, викладачі, рідні та близькі, зал був переповнений людьми. В пам`ять про Своєрідного звучали присвячені йому вірші та пісні. "Пластуни" виконали знайдений заповіт Миколи Гордійчука та заспівали "Пластовий обіт".

Усім, хто брав участь та допомагав організовувати концерт, а це немале число людей, брат загиблого героя, Максим, подарував футболки з зображенням Колі на пам`ять. Цей концерт викликав массу емоцій, ми згадали нашого героя, вшанували його пам`ять. 

Такі заходи показують нам, що ми не маємо забувати героїв, які згубили своє життя заради нашого.

Шидловська Іванна, юнкор