Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

23 листопада 2013 р.

Літературні паростки

Великі літературні таланти часто виростають із перших незграбних проб пера. Іноді потрібно просто «виписатися», іноді перейняти чужий досвід, і в будь-якому разі – працювати над собою.

Міський заочний конкурс юних поетів і прозаїків «Я паросток малий землі своєї» проводився з 18 по 22 листопада 2013 року. В ньому взяли участь всі загальноосвітні навчальні заклади міста. Всього на міський конкурс було направлено 164 роботи: 119 поезій, 31 прозовий твір, 14 робіт з публіцистики. Роботи оцінювалися у різних літературних жанрах (поезія, проза, казка та публіцистика) у 3-х вікових категоріях (молодша, середня та старша).

 Теми конкурсних робіт пов’язані з патріотичною лірикою, поезією та прозою про тварин, місцем людини в суспільстві, шкільним життям. У дитячій прозі з’явився та розвивається пригодницький сюжет.

 Найкращі зразки поезії представила учениця нашої школи Гончар Діана (8-А), яка посіла І місце. Наступна ж учасниця, Банах Ольга (11 клас), була представлена у двох номінаціях «Прозі» та «Публіцистиці», де посіла ІІ місця.
Вітаємо дівчат та бажаємо їм натхнення та творчих успіхів.

Шутяк Марина, юнкор