Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

30 листопада 2013 р.

"Екологічна варта"

Це вже стало традицією, адже щорічно вже втретє проводиться це свято. У спілку вступили вже більше 400 хлопчиків та дівчат, що опікуються проблемами навколишнього середовища. Їх хвилюють проблеми, які стосуються чистоти нашого міста. Вони не сидять на дивані перед телевізором з чіпсами в руках. Для них краще взяти лопати в руки та посадити дерево, тому що це великий внесок у природу. Якби кожен із нас посадив хоча б одне дерево, то ми могли би навіть створити ліс. Наша школа звітувала про акцію "Посади дерево", у якій міг взяти участь кожен бажаючий.
Також звітувало багато інших шкіл про участь у акціях: "Охорона зимуючих птахів", "Охорона первоцвітів", "Сторінками Червоної книги", "Батарейкам - утилізація", "Охорона птахів", а саме: СЗОШ №1, СЗОШ №5, НВК №8, ЗОШ №11, НВК №16, НВК №17, гімназії та ЕНЦУМу. Відбувалася ця подія 28 листопада 2013 року у приміщенні актової зали ЗОШ №7. На ній були присутні:голова ради міського осередку "Екологічна варта", завідуюча організаційно-масового відділу НПП та багато інших.
ІІІ зліт осередку Всеукраїнської дитячої спілки «Екологічна варта» підвів підсумки зробленого у поточному році і запропонував численному загону вартових нашого міста нові та цікаві проекти на 2014 рік:

- «Там, де амброзія, не місце байдужості»;

- «Здай макулатуру – збережи дерево»;

- «Разом за чисте місто»;

- «Стихійним сміттєвим звалищам – Ні!»

Завершився ІІІ зліт гаслом: «Станьмо на варті власного майбутнього!»




Величко Крістіна, юнкор