Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

20 грудня 2015 р.

Твори добро

Напередодні зимових свят наші учні захотіли ощасливити привітаннями діток з обмеженими можливостями. Неподалік від нашої школи є Дошкільний навчальний заклад №8, у якому наявний Багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр для діток з різними вадами здоровʼя.

Ми організували у школі акцію по збору подарунків для діток. Кожен долучився до цієї акції по-своєму: хтось приніс іграшку, хтось купив цукерки, хтось придбав для діток розмальовки та книжечки.
По завершенню були сформовані подарункові пакети для всіх діток, що навчаються у цій групі. У кожному подарунку була іграшка, пакет з цукерками та розмальовка. Також для всіх діток учні зібрали багато іграшок та книжечок, якими вони зможуть гратися в садочку.
 
В супроводі соціального педагога Легенької  Тетяни Сергіївни учні 9-б класу, учасники волонтерського загону "Факел", завітали до діток аби привітати їх з новорічними святами та подарувати подаруночки, окрім того, наші учні підготували для діток невеличку розважальну програму: розповіли їм про зимові свята, звичаї, різні віршики присвячені Дню святого Миколая та заспівали з малятами всім відому пісеньку "Ой хто, хто Миколая любить...".
Дітки були дуже раді та вдячні за такі привітання,  та й наші учні були неймовірно щасливі зробити таку добру справу.
 
Дякуємо всім, хто приєднався до цієї акції та закликаємо не бути байдужим і творити добро!

Шидловська Іванна, юнкор