Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

12 грудня 2015 р.

Допомога в АТО

Уже два роки військовослужбовці нашої країни відстоюють мир на сході. У спеку та в люті морози хлопці борються з агресором, захищаючи кожного з нас, аби мирне населення в інших регіонах держави не чуло залпів гармат та ворог не пробирався далі на українську територію.


Витримка та воля українських військових насправді вражають. Допомагають не опускати рук ті, хто щиро вірить в нашу перемогу та кожного дня дбає про те, аби хлопці мали що їсти та одягнути, були огорнуті теплом та турботою.

Чи не найважливіша підтримка для військовослужбовців – дитяча, адже розгортаючи на передовій малюнки дітей, чи власноруч виготовлені обереги, навіть найсильніші не втримують сліз.
У черговий раз учні нашої школи у рамках акції "Зігрій солдата” зібрали одяг, продукти харчування та написали листи, в яких бажають нашим військовим якнайшвидшого повернення додому. Частину допомоги передали безпосередньо воякам із центру розмінування, а частину передали до міськвно, звідки допомога відправиться прямо на передову. Хочемо подякувати учням та батькам школи за активну участь у акції.

Сікора Анатолій, юнкор