Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

13 грудня 2015 р.

Сьома школа вечорничила

З давніх-давен наша Україна славиться традиційними святами та обрядами. Одним із таких свят, яке завжди відзначали наші діди та прадіди, було велике зимове свято – день Андрія. Наші учні шанують та пишаються традиціями українського народу, тому щороку напередодні дня Андрія старшокласники збираються у актовій залі, щоб повечорничити.


Щороку це велике, веселе свято готують учні 11 класу, наші традиції незмінні, так було і цьогоріч. Вечорниці вдались на славу. Дівчата ворожили, хлопці калиту кусали, жартували, окрім того й танцювали, а найактивніші отримали грамоти та солодкий подарунок за різноманітні відзнаки.

У конкурсі за найкраще українське вбрання перемогла учениця 11 класу Шушуріна Анна.
У конкурсі за найкраще виконаний гумористичний твір грамоту та шоколадну снігурку отримала учениця 9-Б класу Шидловська Іванна, а також учениця 8-А класу та учень 9-В, відповідно за ІІ та ІІІ місця.

За найкраще та найсмачніше накритий традиційний український стіл призи отримали учні 9-Б класу.

Також за чудово проведене свято грамоту отримали учні 11 класу, за активну участь в святі нагородили 10 клас.

На нашому святі були присутні представники партії "Самопоміч", котрі були дуже здивовані тим, що сучасна молодь з такою цікавістю поринає у свято Андрія. Окрім чудових жартів 11 класу, розваг, гуморесок та українських смачнючих страв, для старшокласників була проведена дискотека в українському стилі і здавалось би, що сучасну молодь можна розважити лише хітами рок-груп, та це не про наших учнів, котрі окрім сучасності, шанують і традиції свого народу та пишаються тим , що вони українці, тому ми чудово повеселились під пісні: "Тьоща дай..", "Василина,Василина.." та "Зелен гай шумить...".

Ми чудово провели час і з нетерпінням чекаємо Новорічних свят!

Шидловська Іванна, юнкор