Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

25 грудня 2015 р.

Новорічне свято

23-го грудня у актовій залі нашої школи відбулося новорічне свято для учнів 8-11 класів. 24-го грудня вже розпочнуться канікули, тому не дивно, що всі присутні були щасливі та усміхнені.
Організаційний момент ліг на плечі 10-класникам. Дотепний та веселий сценарій зробив своє діло. Сценка вийшла оригінальною, де кожна роль була ще цікавішою за іншу. Зал відреагував добре, навіть вчителі не могли стримати сміху.


Після спільної пісні учнів 10-го класу в хід пішли новорічні привітання президента від кожного класу. Чого тільки учні не придумали! І ранкове привітання, і привітання від дружини президента. Навіть олів’є на сцені їли!
Та все ж найбільше всім запам’ятався конкурс з обіцянками вчителів. Це були різні види покарання від вчителів для учнів, що запізнились на урок, або отримали двійку з їхнього предмету. Виявляється, якщо хтось на уроці директора Олега Анатолійовича отримає найнижчу оцінку за семестр, то буде змушений приєднатися до будівельників, які будують його дачу :). Нічогенький стимул до навчання у 2016 році!
Після того, як усі виступи були завершені, розпочалася благодійна новорічна дискотека.
Нагадаю, що 2016 рік – це рік вогняної мавпи. У прийдешньому році китайський гороскоп радить насолоджуватися кожним днем, наповнювати його яскравими враженнями, незвичайними пригодами, жити легко й поводитись оригінально! 

Бакай Катерина, юнкор