Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

9 грудня 2015 р.

Військово-спортивні змагання

6 грудня - святковий день на честь Збройних Сил України. Це свято відзначається в Україні щорічно з дня ухвалення 6 грудня 1991року закону України "Про Збройні Сили України". 


3 грудня 2015 року у нашій школі проведено ряд заходів до цього щорічного свята. Для учнів були проведені військово-спортивні змагання ,в яких участь взяли три дев`ятих класи. Команда 9-б класу "Характерники", 9-в класу "Міцний кулак" та 9-а класу "Дужі". 

Команди змагалися у конкурсах, що перевіряли їхню спритність, влучність, швидкість, силу та вміння метикувати. Журі на цих змаганнях стали запрошені гості, військові Кам`янець-Подільського центру розмінування, сержант Віктор Полюх та Юрій Байдуков. 

Наші майбутні захисники, змагаючись за перемогу, мали змогу відчути на собі всю важкість та серйозність військової справи, ну а за підсумками змагань перемогла команда учнів 9-б класу "Характерники", друге місце посіла команда учнів 9-а класу, а третє місце посіла команда учнів 9-в класу.
Учасники отримали грамоти та похвалу від запрошених гостей, ну а ми в свою чергу в ході акції "Зігрій солдата в зоні АТО", вручили військовослужбовцям допомогу, котру встигли зібрати під час акції.



Шидловська Іванна, юнкор