Кам'янець-Подільська ЗОШ №7. На платформі Blogger.

18 грудня 2015 р.

Свято зимуючих птахів

16 грудня учні 2-В класу (класний керівник Юрок Л.М.) провели «Свято зимуючих птахів» для учнів других класів. Головним завданням свята було розширення знань учнів про птахів, їхню поведінку і спосіб життя, про роль і місце у природі, про значення у житті людини й у природі; поглиблення знань учнів про зимуючих птахів нашої місцевості; навчання правил поведінки в природі; виховання в дітей дбайливого ставлення до пернатих друзів, любові і милосердя до всього живого на землі.


За допомогою конкурсів, ігор, пісень та віршів другокласникам вдалося донести до своїх однолітків здобуті ними знання про зимуючих птахів нашого краю. Але найголовнішою була практична сторона заходу – виготовлення годівничок. Учні разом зі своїми родинами виготовили 12 годівничок і взяли участь у конкурсі . Найкращою була визнана робота родин Бурик Анастасії, Архіпова Назара, Карпʼюк Марії, Вітковської Єлизавети.

Частина годівничок уже розміщена на території нашої школи, що значно полегшить життя зимуючих птахів. Окрім цього відбувся конкурс ілюстрацій, виробів на задану тему. Отож, памʼятаймо: птахи – наші друзі, тому охороняй і бережи пташину, піклуйсь про неї і допоможи їй у важку хвилину.


Зелінська Анастасія, юнкор